Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert

Hiddit

hiddit Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert

Bij de grote slagwerkgroep van Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert hoort natuurlijk ook een jeugdslagwerkgroep. Om de doorstroming in de grote drumband te bevorderen, wordt al vroeg begonnen met de interne opleiding van de tamboertjes in spé. Als ze hun basistechniek onder de knie hebben, komen ze het eerste jaar bij StikkiT terecht.

Als de tijd rijp is mogen de leerlingen geleidelijk aan gaan meespelen bij HiddiT. Zo leren ze gaandeweg spelen in een grotere groep en luisteren naar hun collega-trommelaars. Ook leren ze gaandeweg met steeds meer verschillende slagwerkinstrumenten omgaan.

Wekelijks komen de leerlingen van HiddiT bij elkaar in Den Tref en daar oefenen ze gezamenlijk hun muziek. De leerlingen worden hier klaar gestoomd voor het echte werk. Dit klaarstomen gebeurt in een gemoedelijke en ontspannen sfeer, zodat de kinderen altijd met veel plezier naar de repetitie gaan. Tenslotte staat ontspanning en met veel plezier een hobby beoefenen toch op de eerste plaats! Dit resulteert in regelmatige optredens, waarbij het dak er af gaat! Hiddit!

Jeugdslagwerkgroep HiddiT repeteert op donderdagavond van 19:00u tot 19:45u.