Verbazingwekkend zangtalent tijdens Into the Music “The Battles”

19 mei 2019

Categorie: Into the Music,

Tags: talent, jury, audities, spannend, intothemusic, hapert,

Verbazingwekkend zangtalent tijdens Into the Music “The Battles”

18 mei was een spannende dag voor verschillende zangers en zangeressen. Zij waren namelijk uitgekozen voor ronde 2 van “The Battles”. Deze zangwedstrijd biedt een kans voor zangtalent om te mogen optreden met een groot live-orkest tijdens Into the Music. Wie was er goed genoeg voor een plekje in de finaleronde? De spanning was om te snijden en alle auditanten die zijn uitgekozen in de video-ronde hebben hun beste beentje voorgezet om zich te presenteren voor een vakkundige jury.

Over muziekfestival Into the Music

Into the Music is een muziekfestival dat wordt georganiseerd door Muziekvereniging Kunst Adelt uit Hapert. Het recept van Into the Music is een avond vol met herkenbare muziek. Zang, combo én een live-orkest mogen hierbij niet ontbreken. Op 30 november vindt de 2e editie plaats in Den Tref in Hapert. Op het programma komen diverse zangers, zangeressen en bands te staan, die samen zorgen voor een afwisselend programma. Het optreden met een live-orkest is daarbij een unieke ervaring, ook voor de zangers. Daarom bieden we met “The Battles” een kans om een plekje te winnen op dit mooie podium van Into the Music!

Verrassende deelnemers

De deelnemers van de zangwedstrijd waren erg divers met elk een eigen achtergrond, passie en muziekstijl. Verschillende genres werden gepresenteerd. Van soul, pop tot aan nederlandstalig. En ieder op zijn eigen wijze. Voor sommigen was deze auditie ”gesneden koek”, daar waar het voor anderen een eerste keer was om te performen voor een professionele jury. Maar voorop stond dat het wel duidelijk was, waarom deze zangers en zangeressen waren uitgekozen voor de 2e ronde. Wat zijn wij verrast door het talent van de auditanten!

De audities werden onder streng toeziend oog beoordeeld door de jury, bestaande uit Kunst Adelt dirigent Erik Somers, zangcoach en artiest Arthur Morpey en niet te vergeten Anneli Verhees, die al lange tijd als zangeres optreedt in de regio en daarnaast een opleiding genoot aan het conservatorium. De ervaring van deze jury maakt het uiteraard nóg spannender voor de deelnemers, maar biedt de auditanten anderzijds ook de nodige uitdaging en een ongekend hoog niveau!

Jurylid Erik nam op het eind het woord om de auditanten te verlossen van de zenuwen. Twee auditanten zijn gekozen voor de finaleronde! De blijdschap was duidelijk merkbaar bij zangeressen Gitte de Beijer en Tisha Gerard. Zij krijgen de kans om nu al op te treden met het live-orkest van Kunst Adelt. Als voorproefje op Into the Music treden beide zangeressen namelijk op tijdens het zomeravondconcert van Kunst Adelt!

Ben jij benieuwd geworden wat voor vocaal talent deze finalisten in zich hebben? Kom dan luisteren op het zomeravondconcert van Kunst Adelt op 1 juli!

Wellicht vind je dit ook interessant

Een gezellige middag bij Kids at the Movies

UPDATE: Helaas zijn we door de huidige gebeurtenissen omtrent COVID-19[...]

Lees Meer

Geslaagd Concert Carnavalesk van Kunst Adelt

Het Concert Carnavalesk van Muziekvereniging Kunst Adelt uit Hapert kenmerkt[...]

Lees Meer

Concert Carnavalesk 2020

Nu het nieuwe jaar nog maar net begonnen is, willen[...]

Lees Meer

Genieten, gastartiesten, groots en gezellig bij Kunst Adelt op 30 november

Voor de tweede keer in de geschiedenis van Kunst Adelt,[...]

Lees Meer

Zomeravondconcert Kunst Adelt met finale Into the Music ‘the Battles’

En al weer loopt een muzikaal jaar ten einde, dat[...]

Lees Meer

Start Donateursactie van Muziekvereniging Kunst Adelt

Op zaterdag 11 mei a.s., komen de leden van Kunst[...]

Lees Meer

Waar kun je ons zien en horen?

Geïnteresseerd in onze concerten, serenades en andere activiteiten?