Zomeravondconcert Kunst Adelt met finale Into the Music ‘the Battles’

15 juni 2019

Categorie: Zomeravondconcert, Slagwerkgroep, Harmonieorkest,

Tags: -

Zomeravondconcert Kunst Adelt met finale Into the Music ‘the Battles’

En al weer loopt een muzikaal jaar ten einde, dat wordt afgesloten met een verrassend zomeravondconcert. Naast de te verwachten presentaties van het harmonieorkest, de slagwerkgroep, Stikkit en Hiddit, met vlotte eigentijdse nummers, treedt dit jaar voor de tweede keer de blazersgroep van Het Palet op.

Deze ingrediënten staan al garant voor een boeiend concert, maar er komt nog meer. Met de live finale van Into the Music ‘the Battles’ is het publiek getuige van een spannende strijd tussen de drie winnaars van de voorrondes van the Battles: Celine van Bussel, Gitte de Beijer en Tisha Gerard. Drie geweldige muzikale talenten die tijdens het zomeravond-concert de strijd voor de laatste keer aangaan.

Celine zingt al vanaf haar 14e. Op de middelbare school deed zij namens haar school mee met de Orion-Awards. Dat was een zeer succesvol optreden: zij won. En zo is het balletje gaan rollen. Zij treedt al regelmatig op door het hele land en in België.

Gitte aan het woord: “Muziek is altijd al een passie geweest en ik houd uiteraard van muziek luisteren maar nog veel meer van zelf muziek maken! Hoewel ik het vroeger alleen bij een concert onder de douche hield, vind ik het nu vooral erg leuk om op te treden en om samen met vrienden te jammen. Tot nu zijn ‘the Battles’ van Into the Music een ontzettend leuke en verrassende ervaring en ik hoop dat ik nog veel ga leren!” Gitte komt uit Reusel en zit op het moment op 5 VWO op het Pius X-College in Bladel.

Tisha studeert momenteel in Tilburg, derdejaars organisatiewetenschappen. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om te zingen; zij houdt van muziek waar je lekker op kunt dansen. Een aantal artiesten waar zij graag naar luistert zijn Anderson Paak, Lianne La Havas, Alicia Keys en Miguel. “Sinds ongeveer twee jaar ben ik zangeres bij de bigband van het CKE: Groove connexion. En nu heb ik de kans gekregen, naar aanleiding van mijn auditie voor the Battles, om met een groot orkest te mogen optreden, wat natuurlijk ook een super toffe ervaring zal zijn!”

Het zomeravondconcert vind plaats op maandagavond 1 juli vanaf 19.00 uur in Den Tref in Hapert. De toegang is gratis!

Wellicht vind je dit ook interessant

Een gezellige middag bij Kids at the Movies

UPDATE: Helaas zijn we door de huidige gebeurtenissen omtrent COVID-19[...]

Lees Meer

Geslaagd Concert Carnavalesk van Kunst Adelt

Het Concert Carnavalesk van Muziekvereniging Kunst Adelt uit Hapert kenmerkt[...]

Lees Meer

Concert Carnavalesk 2020

Nu het nieuwe jaar nog maar net begonnen is, willen[...]

Lees Meer

Genieten, gastartiesten, groots en gezellig bij Kunst Adelt op 30 november

Voor de tweede keer in de geschiedenis van Kunst Adelt,[...]

Lees Meer

Verbazingwekkend zangtalent tijdens Into the Music “The Battles”

18 mei was een spannende dag voor verschillende zangers en[...]

Lees Meer

Start Donateursactie van Muziekvereniging Kunst Adelt

Op zaterdag 11 mei a.s., komen de leden van Kunst[...]

Lees Meer

Waar kun je ons zien en horen?

Geïnteresseerd in onze concerten, serenades en andere activiteiten?